Accidentul a avut loc în jurul orei locale 00.45, în stația de metrou Gaîté, situată în al XVI-lea arondisment al capitalei. Cele două persoane au coborât din propria inițiativă și au fost lovite de garnitura care venea în stație.
"A fost deschisă o anchetă de către poliţie pentru a stabili circumstanţele exacte ale acestei drame", a adăugat ea, potrivit Agerpres.

Citește și: Un tânăr de 21 de ani a murit călcat de tren, după ce s-a întins pe calea ferată

"Este vorba de două persoane care par să fie fără adăpost", a declarat o sursă apropiată de dosar.
"Testele de alcoolemie şi de consum de droguri" ale mecanicului garniturii de metrou s-au dovedit a fi negative, a precizat RATP, adăugând că "a fost înfiinţată imediat o celulă de ajutor pentru victime".

Citește și: UPDATE: Atac cu cuțitul într-un tren din Germania: cel puțin două persoane au decedat. Atacatorul se află la spital

Un tânăr de 21 de ani a murit călcat de tren, după ce s-a întins pe calea ferată

Un tânăr de 21 de ani a fost accidentat mortal, duminică seară, după ce s-a întins în fața unui tren de marfă, în județul Neamț. Un tânăr de 21 de ani din localitatea Horia s-a întins în fața unui tren de marfă și a fost lovit mortal. Autoritățile iau în calcul un act suicidal, având în vedere că acesta se afla întins pe calea ferată atunci când a venit trenul.

Citește și:  Un bărbat a fost decapitat de tren, la Iași

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul, care circula pe ruta Mizil- Roman, ar fi surprins şi accidentat un tânăr, în vârstă de 21 ani, din localitatea Horia, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor. Din nefericire, echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul tânărului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei morții.

Citește și:  O locomotivă care tracta o garnitură de vagoane fără pasageri a luat foc

Un bărbat a fost decapitat de tren, la Iași

Un bărbat a fost decapitat de tren, marți după-amiază, la Lețcani. Bărbatul și-ar fi premeditat gestul, a așteptat trenul care circula pe ruta Iași-Pașcani, apoi s-a așezat cu capul pe linia de cale ferată.

Citește și:   VIDEO-Un copil de 2 ani este în stare gravă, după ce a luat pastile de tensiune

Din primele informații, nu se cunoaște   identitatea bărbatului   și nici vârsta acestuia. Din păcate, nu a mai putut fi salvat. Trupul acestuia va fi transportat la INML Iași pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:   Tentativă de sinucidere la metrou, în Capitală. Circulația este restricționată

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si