Două mașini s-au ciocnit în județul Prahova, sâmbătă, în comuna Poienarii Burchii. Două persoane în vârstă de 23 şi 43 de ani au decedat.

Citește și: Accident grav în Arad: O femeie a murit, iar o altă persoană e în stare critică

Un alt tânăr în vârstă de 21 de ani a suferit traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio-cerebral, fiind preluat de elicopterul SMURD în stare de conştienţă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Traficul în zonă a fost îngreunat, fiind dirijat de polițiști.

Accident grav în Arad: O femeie a murit, iar o altă persoană e în stare critică

Accidentul grav s-a petrecut duminică dimineață. La fața locului au sosit imediat echipajele de intervenţie, iar în urma verificării situației, s-a constatat că o femeie de 39 de ani se afla în stop cardio-respirator, fiind încarcerată în urma impactului dintre două autoturisme.

Citește și: Accident grav în Fundătura, pe DN1C: o mașină a luat foc după ce șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod

Paramedicii au scos victima din maşină şi i-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat ulterior decesul victimei.

Citește și: Denis, un adolescent din Buzău, se află în stare critică după ce i-a fost amputat piciorul. Artera femurală i-a fost secționată de o bucată de fier beton

Alte două persoane au fost rănite. Este vorba despre şoferii celor două autoturisme implicate, unul dintre ei fiind grav rănit şi dus la spital în stare critică, potrivit ISU Bihor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si