Close sidebar
Close sidebar

Două persoane și-au pierdut viața într-un accident, pe un drum din judeţul Prahova

Un accident rutier violent a avut loc în județul Prahova, acolo unde doi bărbați și-au pierdut viața. O altă persoană a fost grav rănită.

Diana Bostan,

Două persoane și-au pierdut viața într-un accident, pe un drum din judeţul Prahova

[Sursa foto: stirilekanald]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două mașini s-au ciocnit în județul Prahova, sâmbătă, în comuna Poienarii Burchii. Două persoane în vârstă de 23 şi 43 de ani au decedat.

Citește și: Accident grav în Arad: O femeie a murit, iar o altă persoană e în stare critică

Un alt tânăr în vârstă de 21 de ani a suferit traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio-cerebral, fiind preluat de elicopterul SMURD în stare de conştienţă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Traficul în zonă a fost îngreunat, fiind dirijat de polițiști.

Accident grav în Arad: O femeie a murit, iar o altă persoană e în stare critică

Accidentul grav s-a petrecut duminică dimineață. La fața locului au sosit imediat echipajele de intervenţie, iar în urma verificării situației, s-a constatat că o femeie de 39 de ani se afla în stop cardio-respirator, fiind încarcerată în urma impactului dintre două autoturisme.

Citește și: Accident grav în Fundătura, pe DN1C: o mașină a luat foc după ce șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod

Paramedicii au scos victima din maşină şi i-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat ulterior decesul victimei.

Citește și: Denis, un adolescent din Buzău, se află în stare critică după ce i-a fost amputat piciorul. Artera femurală i-a fost secționată de o bucată de fier beton

Alte două persoane au fost rănite. Este vorba despre şoferii celor două autoturisme implicate, unul dintre ei fiind grav rănit şi dus la spital în stare critică, potrivit ISU Bihor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI