Wade Robson și James Safechuck sunt doi bărbați, ambii în vârstă de 40 de ani, care susțin că Michael Jackson ar fi abuzat de ei ani la rând atunci când erau copii.

Aceștia au „mână liberă” în continuare proceselor, care au fost reluate. Vor continua să lupte împotriva companiilor artistului care a decedat în urmă cu 14 ani.

Potrivit news.ro, aceste companii aveau responsabilitatea de a-i proteja.

Totușii, avocații megastarului neagă acuzațiile.

Citește și: Cum a reacționat bodyguardul lui Messi când un suporter a vrut să-l pozeze pe superstar

Doi bărbați ar fi fost abuzați sexual de Michael Jackson în copilărie

Cei doi susțin că au fost abuzați de megastar la finalul anilor 1980 și începutul anilor 1990, când stăteau la ferma din Neverland. Artstul a descris situația ca fiind un „linșaj public”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Două persoane susțin că au fost abuzate sexual  de Michael Jackson când erau mici. Va fi reluat procesul

Două persoane susțin că au fost abuzate sexual de Michael Jackson când erau mici. Va fi reluat procesul

[Sursa foto: Facebook]

În anul 2020, un judecător american a decis că James nu poate da în judecată companiile artistului deoarece societățile nu aveau  obligația de a avea griijă de el.

În 2021, același judecător a afirmat aceeași poziție față de Wade.

Curtea de Apel din California nu a fost de acord și a hotărât, vineri, că „o corporaţie care facilitează abuzul sexual asupra copiilor de către unul dintre angajaţii săi nu este scutită de obligaţia de a-i proteja pe acei copii doar pentru că este deţinută exclusiv de autorul abuzului".

„Ar fi pervers să se constate că nu există nicio obligaţie în baza faptului că societatea pârâtă are un singur acţionar.

Şi, prin urmare, anulăm hotărârile pronunţate anterior pentru corporaţii", este indicat într-un document.

Citește și: VIDEO- Britney Spears divorțează de soțul său, Sam Asghari, după un an de căsnicie. Vedeta are în spate o echipă de avocați care să o reprezinte în proces

Avocatul celor doi bărbați a declarat că instanța a anulat „hotărârile incorecte anterioare în aceste cazuri, care erau contrare legii din California”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si