Close sidebar
Close sidebar

Două pisici au propria lor garsonieră. Cât plătește proprietarul chirie

Doua pisici au garsoniera lor proprie! Pentru ca felinele sa se joace si sa se lafaie intr-o astfel de locuinta, stapanul lor, un american plateste pe rasfatul matzelor 1500 de dolari, pe luna. Proprietarul are chiar si o explicatie pentru aceasta cheltuiala uriasa.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Tina si Louise sunt fericitele, si singurele chiriase ale unei garsoniere din San Jose. Stapanul lor nu a ezitat o clipa sa achite 1500 de dolari, lunar, pentru ca alintatele fiicei sale sa aiba tot confortul. Un prieten le-a pus casa la dispozitie, atunci cand fata a fost nevoita sa se mute din oras si nu avea unde sa le lase.

Chiar daca in casa nu exista si o bucatarie, cele doua feline nu-i simt lipsa. Au destul loc sa se joace in voie, iar proprietarul le asigura masa si se joaca in fiecare zi cu ele.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un apartament obisnuit in zona se inchiriaza pentru 1 900 de dolari. Povestea este intens mediatizata in Statele Unite dar a atras si numeroase critici din partea ONG-urilor care considera ca sunt prea multi oameni fara adapost. In schimb, stapanul si evident, proprietarul sunt perfect multumiti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI