Raidurile celor două românce au vizat obiecte de valoare, cum ar fi aur, ceasuri scumpe și bani. La scurt timp după ce dădeau lovitura, infractoarele sexy dispăreau fără urmă.

Cu toate acestea, poliția este pe urmele lor, deoarece modul lor distinct de a acționa le face ușor de identificat. Cercetările în zona respectivă sunt în plină desfășurare.

Citește și: Ioana suferă de 17 ani de epilepsie, iar boala s-a agravat. Aceasta are nevoie de ajutorul nostru

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Victimele le descriu pe cele două hoațe ca având în jur de 30 de ani. De fiecare dată când acestea dau o lovitură, prima hoață abordează victimele, ademenindu-le cu tactici seducătoare și apoi le fură obiectele valoroase, în timp ce partenera ei așteaptă într-o mașină gata de fuga rapidă.

Frumusețea este cea mai nouă metodă prin care hoții profită de persoanele vulnerabile

Una dintre victime susține că româncele i-au furat de la mână ceasul în valoare de 16.000 de euro. Un alt păgubit susține că a fost jefuit de aproximativ 600 de euro în apropierea unui bancomat, chiar în momentul în care retrăgea bani. 

Citește și: Clipe grele pentru o familie de români din Italia! Și-au găsit fetița de doar 5 luni fără suflare în pătuț

Au fost înregistrate cel puțin trei jafuri confirmate până în prezent, iar oamenii legii italieni efectuează patrulări masive în zonă în căutarea celor două românce.

Frumusețea a devenit cea mai nouă metodă prin care hoții ajung să profite de oamenii. Polițiștii le atrag atenția cetățenilor să nu cadă pradă în cazul înșelăciunilor prin seducție.

Citește și: Scrisoarea tulburătoare găsită lângă un bebeluş abandonat de mamă la naştere:"Mama mă iubeşte, dar nu mă poate creşte"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si