Părinţii lui Sebi, care l-a trimis la muncă la stână, vin însă cu o nouă ipoteză şocanţă. Ei afirmă că sunt siguri că băiatul lor a fost răpit și îi cer celor care au făcut acest lucru să le lase copilul să se întoarcă acasă.

"Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el.

El a crezut că s-a întors acasă.

Citeste si: Sebi, copilul dispărut de mai bine de o săptămână, a fost căutat pe o suprafață de 100 de km pătrați. E de negăsit!

Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea”, a declarat tatăl lui Sebastian la un post de televiziune.â

Mobilizare impresionantă pentru găsirea lui Sebi

Potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad cercetările sunt încă în desfăşurare. Pe de altă parte, Asociația Salvatorilor Voluntari Rescue 4×4 a anunţat ca au încheiat participarea la căutări. Căutările s-au desfășurat pe 100 de kilometri pătrați, în jurul satului Vânători.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Detalii șocante despre crima din sala de fitness din București

„Nu au mai rămas zone neacoperite în care să putem efectua căutări”, spun reprezentanții asociației.

Cum a dispărut Sebi

Sebi a dispărut după ce patronul unei stâne l-a luat la muncă. Băiatul ar fi ajuns la locul stabilit și-ar fi făcut treaba, doar că, din spusele celui de la stână, ar fi plecat în pădure să caute fructe de pădure şi nu s-a mai întors.

Citeste si: VIDEO- Răpitorii au luat o adolescentă de pe stradă, în văzul tuturor

Părinții băiatului au anunţat faptul că acesta nu a ajuns acasă și de atunci este căutat zi și noapte de poliție, de pompieri și de voluntari.

Persoanele care deţin informații ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si