Potrivit autorităților, trupurile celor două au fost găsite miercuri după-amiază în districtul Lakhimpur. Familia a reclamat că fetele au fost răpite și violate, iar șase bărbați au fost arestați, fiind acuzați de viol și omor, potrivit BBC.

Fetele, de altfel minore, făceau parte din comunitatea dalită, aflată la baza unei ierarhii hinduse discriminatorii. În ciuda protecției instituite chiar prin constituție, comunitatea se confruntă frecvent cu prejudecăți și este ținta actelor de violență. 

Cele două ar fi fost răpite și violate, susține mama lor

Poliția a spus că fetele îi cunoșteau pe acuzați, dar familia a negat acest lucru, spunând că au fost răpite. Mama fetelor a povestit pentru presa locală că cele două au fost luate de bărbați pe motociclete și că ea a fost atacată atunci când a vrut să-i oprească. Familia a spus că a început să caute fetele și în cele din urmă le-a găsit spânzurate de un copac.

Citeste si: O femeie era cât pe ce să își arunce la gunoi biletul câștigător la loto în valoare de 1 milion de dolari

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Șeful poliției districtuale Sanjeev Suman a declarat că fetele au fost duse într-un câmp de trestie de zahăr, unde au fost violate și sugrumate până au murit.

Acuzații le-au spânzurat trupurile de copac ca să pară că acestea s-au sinucis ”, a spus Suman.

Citeste si: Tragedie în Franța. O româncă s-a stins din viață într-un accident cu autorulota condusă de soțul ei

În Uttar Pradesh, stat aflat în nordul Indiei, se înregistrează și un record de fapte cu violență împotriva femeilor și a daliților. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si