În jurul orei orei 16.10, printr-un apel la 112, ISU Tulcea a fost solicitat să intervină pentru căutarea a două fete (surori, de aproximativ 11 şi 12 ani) posibil dispărute, în zona portului din oraşul Isaccea.

Citeste si: Tragedie în Belgia! Un român a murit şi alţi cinci sunt răniţi după ce o şcoală în construcție s-a prăbușit

Două surori minore, dispărute fără urmă

Potrivit presei locale, la locul solicitării s-au deplasat 7 subofițeri, cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Tulcea, precum și un echipaj SAJ Tulcea tip B2.

De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj aeromedical de la SMURD Galați, informează Replica Online.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„S-au deplasat la locul solicitării şapte subofiţeri, cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Tulcea, precum şi un echipaj SAJ Tulcea tip B2. De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj aeromedical de la SMURD Galaţi”, transmite ISU Tulcea.

La faţa locului se află două echipaje de la IPJ Tulcea, Poliţia Transporturi şi SVSU Isaccea. La căutări participă şi localnici cu o ambarcaţiune.

Elicopter SMURD, ajuns la fața locului

Potrivit Adevarul.ro, una dintre fete ar fi căzut în apă, iar sora ei a intrat să o scoată.
Fetele au fost date dispărute în după amiaza zilei de luni, 21 iunie, în jurul orei 16.00. La faţa locului au ajuns pompierii, scafandri şi un elicopter SMURD.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si