Cele două tinere au primit o amendă de câte 435 de lei fiecare. 

Șoferul autoturismului, un tânăr de aceeași vârstă, a primit și el o amendă de 870 de lei, a anunțat sâmbătă IPJ Suceava, potrivit Monitorul de Suceava.

Citeste si: A fost COD ROȘU de vijelii în Craiova. Vremea rea a făcut ravagii în mai puțin de o oră

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii suceveni s-au autosesizat, după ce pe rețelele sociale au apărut filmulețe cu cele două tineri și au identificat mașina, apoi pe șofer și pe cele două fete.

Cei trei tineri au fost amendați

Tânărul care conducea mașina are doar 19 ani și este din comuna Breaza. Față de acesta polițiștii au aplicat o amendă de 870 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale din OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, constând în obligația informării pasagerilor privind portul centurii de siguranță și transportul persoanelor pe elemente de caroserie a mașinii ”, a anunțat IPJ Suceava.

Citeste si: Simona Halep, în optimi la Wimbledon, după o victorie-fulger. „Mă aștept să câștig toate meciurile”

Cele două tinere, una din Câmpulung Moldovenesc și cealaltă din Pojorâta au fost sancționate pentru nepurtarea centurii de siguranță și nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si