Două tinere s-au luptat crâncen şi s-au păruit chiar în noaptea dintre ani, într-un restaurant din comuna maramureșeană Vişeu de Sus, sub privirile îngrozite a zeci de invitaţi, după o criză majoră de gelozie.

Incidentul a fost transmis în direct pe Facebook de ceilalţi participanți la petrecere, care în loc să se bage între cele două femei ca să le despartă, au preferat să se amuze şi să le încurajeze să se lovească în continuare.

Scena incerdibilă a pornit după ce soţul uneia dintre femei i-ar fi făcut "ochi dulci" unei alte femei.

Într-o criză de gelozie, femeia a început să o lovească pe cea care îi făcea competiție, iar totul a degenerat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În imaginile transmise LIVE pe rețelele de socializrae se observă cum cele două femei se trag de păr, în timp ce petrecăreții aflaţi în jur le încurajează. Un agent de securitate intervine să le despartă pe cele două teribiliste.

Citeste si: Tragedie în pragul Anului Nou. O stewardesă TAROM s-a sinucis, chiar dacă era considerată un angajat-model

Soţul uneia dintre bătăușe, găsit inconştient 

Conform martorilor, incidentul nu s-a oprit însă aici pentru că, în ciuda luptei crâncene dintre soţia şi o altă invitată, bărbatul a continuat să flirteze cu alte femei aflate la petrecerea de Revelion, în localul din Vişeu de Sus.

Ca răspuns, bărbatul a primit o lecţie din partea partenerilor femeilor cărora le făcea ochi dulci, astfel că, la o oră după bătaia dintre femei, a fost găsit inconştient în holul localului.

Acesta a fost transportat la spital, acolo unde şi-a revenit şi a refuzat să depună plângere la Poliţie.

Citeste si: VIDEO| Sute de oameni nevoiași s-au călcat în picioare la Palatul lui Gigi Becali din centrul Capitalei ca să primească bani de pomană


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si