Accidentul feroviar a avut loc la intrarea într-un tunel, în apropiere de London Road și a implicat două trenuri operate de South Western Railway și Great Western service. Mecanicul uneia dintre garnituri a fost găsit încarcerat în locomotivă, în total 17 persoane fiind rănite, transmite BBC News.

Citeste si: VIDEO| Un șofer de autocar a fost filmat în timp ce rupea barierele lăsate la o trecere la nivel cu calea ferată

"Mai multe persoane au fost rănite dar, din fericire, nimeni nu a murit", a declarat poliţia de transporturi din Marea Britanie.

Cum s-a produs accidentul feroviar

Ciocnirea s-a produs la ora locală 18:46, după ce unul dintre trenuri a lovit un obiect în tunel, iar al doilea a intrat frontal în el, din cauza problemelor de semnalizare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr de 22 de ani din Cluj a murit după ce a fost strivit de balotieră

Una dintre pasagere "Totul s-a întunecat și au apărut semnale roșii de avertizare.

A urmat apoi bufnitura, bagajele au zburat peste tot, iar unii oameni au fost aruncați în față și s-au lovit la cap. Oamenii au intrat în panică, dar nimeni nu a fost rănit grav", a povestit Angela Mattingly pentru BBC.

Ce au transmis autoritățile feroviare

Accidentul s-a produs la tunelul Fisherton, când un vagon din spate al trenului 1708 al companiei Great Western ce venea din direcţia Portsmouth Harbour cu destinaţia Bristol Temple Meads a deraiat după ce a lovit un obiect în timp ce se apropia de gara Salisbury.

Citeste si: Accident feroviar în Bistrița-Năsăud. Un copil a fost spulberat de tren

"Deraierea a distrus semnalizarea din zonă. Ulterior, trenul 1720 care venea dinspre Londra Waterloo şi se îndrepta spre Honiton s-a ciocnit cu trenul de Bristol", au mai spus oficialii britanici. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si