Istoricul partidelor din MMA reprezinta dovada ca Diana Belbita clacheaza in momentele importante. „Printesa Razboinica”, care a fost eliminata recent de la Exatlon, intr-o faza avansata a concursului, are in palmares 13 partide la MMA, din care 9 sunt victorii, iar 4 reprezinta infrangeri.

Diana Belbita clacheaza in momentele importante. Cristina Stanciu a invins-o in 2015

Din cele 13 partide, doua au fost pentru titlul la categoria musca, cea la care a concurat Belbita. Pe 15 iunie 2015, Belbita s-a luptat pentru centura de la „Romanian Xtreme Fighting 18” cu Cristina Stanciu, care a invins-o in prima repriza, dupa doar 2 minute si 41 de secunde de lupta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Diana Belbita clacheaza in momentele importante. S-a predat in nici doua minute in fata unei frantuzoaice

Un alt meci care reprezinta dovada ca Diana Belbita clacheaza in momentele importante este cel din 16 septembrie 2017, cand Faimoasa de la Exatlon a jucat cu titlul pe masa in finala de la „Superior Fighting Championship 18”. Adversara lui Belbita a fost o frantuzoaica, Iony Razafiarison, care a invins-o pe Belbita dupa doar 1 minut si 41 de secunde.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si