Victor Dăncilă, fiul premierului României, și-a publicat declarația de avere din funcția de consilier la Curtea de Conturi a României care diferă total de cea a soției sale, consilier juridic la Primăria Sectorului 5. Cei doi nu mai au bunuri comune, așa cum se întâmpla în anii trecuți, ceea ce este echivalent cu o confirmare a informație publicată cu două săptămâni în urmă de către WOWbiz.ro legată de un posibil divorț.

Citeste si: Reacția Vioricăi Dăncilă, după ce Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Fosta iubită a lui Liviu Dragnea va avea un salariu colosal la Bruxelles! Cătălina Ştefănescu va fi consilierul unui europarlamentar!

Citeste si: Liviu Dragnea, agresat de mai mulți deținuți în pușcărie! Ce a pățit fostul lider PSD la Rahova

Astfel, Victor Dăncilă a rămas cu un apartament de 70 mp în București obținut în 2013 prin donație și cu un autoturism Volkswagen Passat din 2017 în vreme ce Elena Dăncilă are doar un imobil de 45 mp cumpărat în 2016.

Fiecare dintre ei au trecut însă pe declarația de avere suma de 27.000 lei provenită de pe urma închirierii garsonierei (declarația de avere completată în 2019 se referă la veniturile obținute în anul 2018).

Elena Dăncilă este subalterna PSD-istului Daniel Florea

Victor Dăncilă este un bugetar bine-plătit. Tânărul a câștigat într-un an suma de 84.509 lei, ceea ce îneamnă că salariul mediu lunar de la Curtea de Conturi a fost de aproximativ 7.800

lei. Elena Dăncilă a câștigat 79.254 lei de la instituția condusă de Daniel Florea, respectiv 6.600 lei.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si