Close sidebar
Close sidebar

Dovlecei pane cu usturoi. Simplu de preparat și extrem de delicioși

Dovlecei pane. Vă prezentăm o rețetă ușoară și delicioasă! iată cum se prepară cei mai buni dovlecei pane.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Dovlecei pane. De ce ai nevoie:

    Un dovlecel crud
    ulei
    100 gr făină
    sare

    Citeste si: Pilaf sârbesc. Rețetă simplă de post, se face imediat

    Pentru pane:

    Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

    Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

    2 ouă
    făină
    sare
    5 căţei de usturoi zdrobiţi
    sare şi piper după gust

    Citeste si: Sfecla roșie: cum se consumă? Cât de bună este dacă o consumi crudă sau coaptă

    Dovlecei pane. Cum se prepară:

    Dovlecelul se curăță de coajă, apoi îl tăiem felii şi presăram cu sare.

    Lăsăm cca 20 min, apoi scurgem zeama.

    Citeste si: Friptură cu cartofi prăjiţi- combinaţia care îţi distruge sănătatea! Avertismentul doctorilor

    Feliile de dovlecel se tamponează cu un şervet uscat şi se trec prin făină. Ouăle se mixează cu sare, piper, usturoiul zdrobit, apă şi făină. Feliile de dovlecel se trec prin compoziţia de pane şi le prăjim în ulei fierbinte, pe ambele părţi.

    Citeste si: 6 greseli grave pe care le faci cand gatesti somon

    După prăjire, se scot pe un şervet absorbant, pentru a îndepărta surplusul de ulei.

    Servim cu mujdei de usturoi sau cu sos de iaurt şi usturoi.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI