Close sidebar
Close sidebar

Dr. Adina Alberts vine cu o idee practică de protectie împotriva coronavirusului

Dr. Adina Alberts a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj prin care îi îndreamnă pe români să nu iasă din casă fără mască și mânuși.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Cum achiziționarea unor mânuși a devenit problematică din cauza stocurilor indisponibile, dr. Adina Alberts vine cu o idee practică.

Citeste si: Anunțul care a șocat o lume întreagă. Oamenii morți din cauza covid-19 vor fi îngropați în parcuri: „Nu mai e loc în morgi”

Multă lume reclamă faptul că nu mai există mănuși în farmacii! Inclusiv farmaciștii mi-au semnalat această problemă, iar pentru ei am făcut deja o solicitare către Crucea Roșie.
Avem o soluția simplă.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Mihaela, asistenta medicala de la Spitalul de Boli Infecțioase Galați care a fost umilită de vecini: „Îmi iubesc și îmi respect meseria!” Declarații emoționante

Folositi mănuși de menaj, pe care obligatoriu trebuie să le spălați și să le puneți la uscat la soare; astfel orice germene moare și dvs le puteți reutiliza.

Citeste si: VIDEO| Fostul ofițer MAI care a infectat zeci de persoane cu COVID-19 a fost externat

Nu e de glumă, nu uitați că sănătatea dumneavoastră este pe primul loc!
Nu ieșiți din casă fară mască și mănuși!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI