Dr. oftalmolog Monica Pop a dat cărțile pe față și a vorbit liber pe pagina sa de Facebook despre neregulile majore care se întâmplă în sistemul medical românesc.

Citeste si: Anchetă după ce un pacient a căzut de la fereastra unui spital din Capitală

Dr. Monica Pop, despre realitatea dură a sistemului medical românesc

Dr. Monica Pop s-a arătat îngrijorată de evoluția performanțelor medicale din spitalele din România, astfel încât aceasta a prezis un viitor semnificativ mai sumbru decât pandemia de Coronavirus.

„COVID-ul a mai ucis oameni, dar starea actuală îl va întrece cu siguranță! Nu se mai poate trăi așa! E tot mai rău!”, a scris doctorul pe pagina sa de Facebook.

Monica Pop a mai atras atenția și asupra prețurilor care au explodat în ultima vreme, evidențiind aspectele tragice ale vieților oamenilor din România.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Prețuri enorme, tot în creștere, facturi de necrezut și de neplătit, pe un teren de depresie deja instalată prin panica indusă și binecunoscută din pandemie!”

Citeste si: Ministrul Sănătății, anunț referitor la distribuirea pastilelor de iod

Apelul disperat al dr. Monica Pop

În continuarea discursului său, dr. Monica Pop a ales să încheie cu un apel disperat către cei ce se află la putere. 

„Trebuie oprit răul ăsta, altfel va urma un val de disperare, boli mult agravate deja prin închiderea spitalelor și policlinicilor în pandemie, decese, sinucideri!”, a subliniat oftalmologul Monica Pop.

Totuși, discursul nu s-a terminat aici. Aceasta a mai punctat un aspect fundamental care, în situația descrisă de ea, parcă nici nu a existat vreodată: dreptul omului la viață.

„Oamenii au dreptul la viață, nu la asemenea chinuri! După zeci de ani de muncă! Și de contribuții mari! Se audeee?!”,

a concluzionat dr. Monica Pop.

Citeste si: O fată, de 22 de ani, s-a sinucis pentru a scăpa de boală: „A vrut să scape de durerea insuportabilă. O vom iubi pentru totdeauna”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si