Close sidebar
Close sidebar

Dracula ar putea sa ajunga personaj in Pokemon Go

Personajul Dracula ar putea sa faca saltul in lumea virtuala, devenind personaj in Pokemon Go

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un aradean a propus in celebrul joc sa existe si personajul Dracula, exclusiv romanesc si care sa poata fi vanat doar in sona Transilvaniei.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Este vorba despre Calin Coman, patronul unei agentii de publicitate din Arad care l-a si desenat pe Pokemon Dracula si a trimis ideea la Guvern, direct la premierul Ciolos.

Pana acum Dacian Ciolos nu i-a raspuns barbatului, insa ideea lui a fost primita cu entuziasm de Autoriatatea pentru Turism.

Contactat de News.ro, Calin Coman a declarat ca a transmis aceasta idee si producatorilor jocului Pokemon, prim mesageria electronica.

“Noi suntem dispusi sa oferim ajutor pentru un astfel de proiect, fara obligatii din partea Guvernului. Avem o casa de productie, competente in grafica, animatie, film, putem concepe un personaj 3D. Cred ca ne trebuie mai mult imaginatie, decat bani, pentru ca nu este o investitie mare”, a spus Coman.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI