"As vrea sa se apropie dreptatea de toti. Daca vom castiga alegerile vom face ceea ce am promis cu USL, dar din pacate USL s-a rupt. Vom face dreptate pana la capat.(...) Sa plateasa toti pentru tot raul pe care l-au facut. Toti. Indiferent despre cine e vorba", a spus Liviu Dragnea, facand referire la declaratiile lui Klaus Iohannis, privind politicienii care ataca justitia pentru ca simt ca "dreptatea se apropie" de ei.

Întrebat daca se refera si la presedinte cand spune ca trebuie sa "plateasca toti", Dragnea a confirmat, enumerand si alte persoane.

"Trebuie duse la capat anchetele referitoare la case, de exemplu, ca tot îi place sa vorbeasca despre dreptate. Dreptatea sa se apropie de toti. Premierul Ciolos trebuie sa plateasca împreuna cu ministrul Culturii si cu ceilalti oficiali si functionari implicati în marea frauda de la Cumintenia Pamantului. Acolo s-a încalcat legea de la început si si acum se încalca. Trebuie sa plateasca ministrul Sanatatii pentru prejudiciul urias pe care l-a adus bolnavilor din Romania, atat bolnavilor de hepatica C, cat si milioanelor de romani bolnavi, pentru care nu a vrut sa scada preturile la medicamente", a spus liderul PSD.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

El i-a nominalizat si pe ministrul Fondurilor Europene, din cauza caruia "Romania a pierdut miliarde în acest an", dar si pe ministrul Agriculturii, "care si-a permis sa întarzie subventiile la agricultura 8 luni de zile".

"Toti astia- si ceilalti pe care nu îi numesc în seara asta- vor trebui sa plateasca si vor plati", a conchis Liviu Dragnea, scrie News.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si