Close sidebar
Close sidebar

Dragnea, despre motiune: Politicianista, ipocrita, inutila, o nota de subsol la discursul slab si rautacios al lui Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, in plenul reunit, ca PNL si USR au depus o motiune „politicianista, ipocrita, inutila” care nu este decat „o nota de subsol” la discursul „slab si rautacios” al presedintelui Klaus Iohannis din plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului.

,


DISTRIBUIE
acest articol

”Marturisesc ca m-am asteptat cel putin de la politicienii din PNL la mai multa intelepciune in aceste momente dificile. Si eu, ca si dumneavoastra, constatam ca ne-am inselat. Si PNL si USR din pacate, alaturi de presedintele Iohannis, se pare ca nu sunt interesati decat de recastigarea rapida a unui biet capital politic, asumandu-si insa riscul sa dezbina Romania ”, a afirmat Dragnea de la tribuna.

Ati depus o motiune politicianista, ipocrita, inutila care exprima tot mai exasperant nemultumirea ca ati pierdut alegerile. Aceasta motiunea nu este decat o nota de subsol la discursul slab si rautacios de ieri al presedintelui Klaus Iohannis”, a acuzat Liviu Dragnea.

El a adaugat ca faptul ca ”partide intregi se pun din nou la remorca unui singur om” este de natura sa ingrijoreze.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

”Dar ne vom obisnui si cu asta. Nu este pentru prima data cand PSD guverneaza in conditii de austeritate”, a mai afirmat presedintele PSD.

"Ma intreb de ce au depus aceasta motiune? Sa nu mai mareasca pensii si salarii? Acest guvern a facut pentru romani intr-o luna cat Ciolos nu a facut intr-un an.

Ceea ce faceti creste riscurile la adresa Romaniei si o poate condamna la instabilitate. Aveti grija ce va doriti! Acest Guvern vrea sa guverneze, lasati Guvernul sa guverneze ”, a spus Liviu Dragnea, la dezbaterea motiunii de cenzura.

Presedintele Camerei Deputatilor a sustinut ca Guvernul a inteles mesajul oamenilor din strada, motiv pentru care va lua si alte decizii.

" Motiunea ataca o problema in fata careia Guvernul s-a repliat deja.

Guvernul a inteles mesajul oamenilor din strada si a decis sa retraga OUG privind modificarea Codurilor penale. Guvernul va lua si alte masuri pentru a inchide un conflict nedorit creat din cauza unei proaste comunicari in legatura cu acest obiect”, a completat liderul PSD.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI