”Nu voi face aceasta propunere avand in vedere un avantaj pentru mine, pentru presedintele Iohannis si nici macar pentru PSD, ci in interesul acestei tari. Propunerea va fi facuta prima data la consultari”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

Intrebat ce va face PSD, daca presedintele Iohannis va refuza propunerea PSD facuta pentru postul de premier, Dragnea a raspuns: ” Plec de la prezumtia de buna credinta.

Sunt un om resposabil, nu am de gand sa promovez un conflict inutil. Vom merge foarte cinstit cu o propunere care poate fi acceptata si care, din punct de vedere matematic si politic, sa nu fie refuzata.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Social-democratul a adaugat ca propunerea de premier nu va fi facuta fara acceptul prealabil al liderilor ALDE, Calin Popescu-Tariceanu si Daniel Constantin.

”Voi face o propunere care sa respecte conditiile legale si constitutionale(...) Presedintele nu va avea niciun motiv constitutional sa refuze aceasta propunere”, a conchis Dragnea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si