Close sidebar
Close sidebar

Dragnea: Vom merge la Cotroceni cu o propunere care, din punct de vedere matematic si politic, sa nu poata fi refuzata

Liviu Dragnea a declarat ca propunerea de premier sustinuta de PSD si ALDE la viitoarele consultari cu presedintele Iohannis nu va putea fi refuzata nici din punct de vedere matematic, nici politic, liderul social-democratilor precizand ca numele viitorului premier va fi anuntat prima data in cadrul acestor consultari.

,


DISTRIBUIE
acest articol

”Nu voi face aceasta propunere avand in vedere un avantaj pentru mine, pentru presedintele Iohannis si nici macar pentru PSD, ci in interesul acestei tari. Propunerea va fi facuta prima data la consultari”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

Intrebat ce va face PSD, daca presedintele Iohannis va refuza propunerea PSD facuta pentru postul de premier, Dragnea a raspuns: ” Plec de la prezumtia de buna credinta. Sunt un om resposabil, nu am de gand sa promovez un conflict inutil. Vom merge foarte cinstit cu o propunere care poate fi acceptata si care, din punct de vedere matematic si politic, sa nu fie refuzata.”

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Social-democratul a adaugat ca propunerea de premier nu va fi facuta fara acceptul prealabil al liderilor ALDE, Calin Popescu-Tariceanu si Daniel Constantin.

”Voi face o propunere care sa respecte conditiile legale si constitutionale(...) Presedintele nu va avea niciun motiv constitutional sa refuze aceasta propunere”, a conchis Dragnea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI