Zece muncitori au fost răniţi în urma tragicul accident de la Complexul Energetic Oltenia. În aceste momente, toți se află în stare stabilă.

Ministrul Energiei a solicitat demiterea a trei directori de la cariera Jilţ Sud, în urma tragediei în care s-au stins din viață trei mineri.

Citește și: Virgil Popescu anunță demisii după tragedia din Gorj: „Mi se pare normal ca cei care răspund de acest lucru, de minerit, să-şi piardă funcţiile”

Camionul în care erau înghesuiţi cei 15 muncitorii ar fi rămas fără frâne, în timp ce se deplasa prin carieră, au mărturisit supravieţuitorii. În momentul în care a avut loc tragedia, muncitorii erau nevoiți să treacă peste un pod. Într-o clipă, camionul a căzut în gol de la o înălţime de trei metri. Trei oameni s-au stins din viață, iar 12 au fost răniţi. 

Cine este Dragoș Pîrjol, unul dintre cei trei tineri care au murit în urma tragediei de la CE Oltenia

Unul dintre cei trei care s-au stins din viață în urma tragediei de la CE Oltenia este Dragoş Pîrjol, care era angajat de trei luni. Tânărul în vârstă de 29 de ani se căsătorise recent și urma să devină tată, soția lui fiind însărcinată.

Înainte de a se angaja la CE Oltenia, Dragoș a lucrat înainte pe TIR.

Citește și: Virgil Popescu: „O gravă tragedie a răpit trei vieţi la Complexul Energetic Oltenia”

Trei oameni au murit și 10 au fost răniți marţi, la Complexul Energetic Oltenia, acolo unde o mașină care transporta muncitori s-a răsturnat chiar în cariera minieră.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Totul a avut loc în jurul orei 13:00 în momentul în care mai mulți muncitori ai Complexului Energetic Oltenia s-ar fi urcat într-un utilaj de transport marfă, încercând să ajungă la sediul complexului. În momentul în care utilajul a trecut peste un pod a pierdut direcția și s-a răsturnat peste transportor.

Parchetul împreună cu Poliţia şi ITM au demarat o anchetă în acest caz.

Mesajele prietenilor după moartea lui Dragoș

Trecerea în neființă a tânărului în vârstă de 29 de ani a lăsat un gol imens printre apropiații acestuia. Prietenii lui Dragoș i-au transmis un ultim mesaj pe rețelele de socializare.

Citește și: Imagini incredibile în Chișinău! Mai mulți tineri și-au legat un prieten cu scoci de copac pentru a ajunge virali pe rețelele de socializare

Dragoș este unul din cei trei morţi din accidentul de la CE Oltenia. Tânărul de 29 de ani urma să devină tată

Dragoș avea doar 29 de ani

[Sursa foto: Facebook]

„În aceste clipe de adâncă tristeţe îmi este foarte greu sacălesc cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei dragi sau a unui prieten!

Sincere condoleanţe familiei îndoliate, sa ai grija de Roxi de acolo de sus și drum lin printre ingeri prieten drag !”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Dumnezeu sa te odihnească în pace...prieten drag!!!

 ”

„Drum lin dragul nostru Pirjol Dragoş sa o veghezi pe Roxi și pe bebe de sus ,de acolo! Nu te vom uita in veci”

„Vei fi in sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu sa te odihneasca.

Prieten drag, nu te vom uita!” sunt doar câteva dintre mesajele postate pe profilul de Facebook al tânărului.

Citește și: Un biciclist a murit, după ce a fost lovit de o mașină pe un drum național


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si