Cei doi actori care ii interpreteaza pe Sevda, o tanara care isi doreste sa devina un star si Pilot, capul unei retele de traficanti, nu ezita sa isi declare dragostea inclusiv pe retelele de socializare. Frumosul cuplu a ajuns repede in centrul presei din Turcia care speculeaza o posibila casatorie intre cei doi.

Intrebat cum vede viitorul alaturi de iubita lui, Burak Serdar Sanal a declarat: „Ma gandesc la o viata impreuna, mai bine spus … imi doresc sa fim mereu impreuna ”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi au recunoscut ca nu si-au cunoscut inca familiile, dar nu neaga posibilitatea unei cereri in casatorie. "Nu se pune problema deocamdata, de casatorie, insa mai este timp…”, a subliniat frumoasa actrita.

Cum evolueaza cele doua personaje Sevda si Pilot puteti vedea urmarind serialul  "Dragoste si secrete", incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

De saptamana viitoare, fanii serialului isi vor putea vedea actorii preferati din “Dragoste si secrete”, cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si