Actorul spune printre lacrimi „ca ar fi fost cel mai mare spectacol”. Dragostea pentru teatru e atat de mare incat dupa aproape 4 decenii, Marin Moraru plange pentru faptul ca spectacolul a fost anulat. II pare rau pentru „munca depusa si descoperirile facute in van”.

„Lumea pe vremea aia venea la teatru sa vedea ce soparle mai sunt”, spune actorul, adaugand ca in perioada comunista, multe piese de teatru au fost scoase.

Intr-un alt interviu, acordat la Târgul de carte Gaudeamus, in 2013, unde a lansat cartea autobiografică 'Suntem ce sunt amintirile noastre', actorul spune ca nu se astepta sa scrie o carte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"E diferenta mare intre cartea scrisa si cartea vorbita. La fel ca la teatru si film. La teatru in fiecare spectacol mai adaugi ceva, la film, ce ti-a iesit pe gura aia ramane", spune actorul.

Vorbea cu admiratie despre maestrul Beligan, pe care il „invidia” pentru tenacitatea lui: „La 95 de ani e uimitor”, spunea atunci Marin Moraru.

Un alt prieten deosebit al actorului a fost Gheorghe Dinica: "Dupa sotia mea, el era cel mai apropiat.

Am petrecut mai mult timp cu el decat acasa. De tineri am pornit o echipa deosebita si nu ne-am despartit, decat acum".

Marin Moraru a jucat si in telenovele, tot alaturi de bunul sau prieten: "Da, au spus că domnul Dinică şi Marin Moraru s-au dus să facă bani din telenovele. Nu, nu m-am dus pentru asta, ci pentru că am citit un scenariu cu nişte ţigani, cu fuste înflorate, cu nişte dureri profunde care trebuiau şterse, cu personaje bine închegate, pentru asta m-am dus.

Faptul că tele­novelele au o ştampilă care nu arată prea bine, asta e viaţa, asta e telenovela, ca să impresioneze, ca să vadă spectatorul cât de fericit e faţă de ne­norocitul din telenovelă".



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si