Close sidebar
Close sidebar

Dragostea nu cunoaște vârstă! Un gălățean a ajuns în fața ofițerului stării civile la 80 de ani!

Dragostea este la fel de puternica si la 80 de ani. Un galatean s-a hotarat abia la aceasta varsta sa-si ceara iubita de sotie si sa mearga impreuna in fata ofiterului de stare civila. Chiar daca sunt impreuna de 30 de ani, cei doi nu au simtit pana acum sa devina sot si sotie cu acte in regula.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vasile Andrei are 80 de ani, iar timp de trei decenii a fost soferul clubului de fotbal Otelul Galati. Tot de atata vreme este impreuna cu doamna Iordana. Dar cei doi nu au simtit ca trebuie sa-si oficializeze relatia.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La casatoria celor doi miri au participat si fostele glorii ale echipei de fotbal Otelul Galati, care au tinut sa le faca si cateva cadouri simbolice.

Iordana si Vasile Andrei se vor casatori si religios, anul acesta, in luna iunie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI