Close sidebar
Close sidebar

Dragostea tronează în “Casa iubirii”! Kanal D, lider de piață, în întreaga țară și la orașe. Peste un milion de telespectatori, cu ochii pe Gala de aseară a reality-ului prezentat de Andreea Mantea

Peste un milion de telespectatori au fost cu ochii pe concurenții de la “Casa iubirii”, în Gala de aseară a emisiunii cu și despre dragoste. Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, cu reality show-ul prezentat de Andreea Mantea, atât pe targetul Național, cât și pe cel All Urban.

Diana Bostan,

Andreea Mantea


DISTRIBUIE
acest articol

Conform datelor furnizate de Kantar Media, în intervalul 16:00 – 18:00, “ Casa iubirii ” a adunat în fața micilor ecrane, o medie de 750.000 de români, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 17:56, peste un milion (1.023.000) de telespectatori din întreagă țară urmăreau cu sufletul la gură parcusul concurenților din “Casa iubirii”.

Citește și: Fadik Sevin Atasay, despre rolul său din “Totul pentru familia mea”:“Nu știi niciodată cum va reacționa Șengul”

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Duminică, în prima parte a emisiunii, difuzată în intervalul orar menționat anterior, Kanal D a fost lider de piață, inregistrand 4,3% rating și 12,3% cota de piață, pe targetul Național, și 3,2% Rating și 9,7% cota de piață, pe targetul All Urban. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI