Într-o noapte plină de tensiune și teroare, o româncă în vârstă de 37 de ani s-a prezentat la casa iubitului ei, în miezul nopții, înarmată cu un cuțit mare de bucătărie. Înnebunită de gelozie și bănuind că acesta o înșală, ea a încercat să-l înjunghie pe bărbat imediat ce acesta i-a deschis ușa. În urma încăierării care a urmat, victima a suferit răni superficiale, reușind însă să se apere și să își protejeze fața cu brațele.

Citește și: Povestea unei românce, îngrijitoare în Italia, care a ajuns pe străzi după ce a fost dată afară de la muncă. Femeia dormea într-o stație de autobuz

Locatarii imobilului situat pe Via Milano din Brescia au fost treziți de țipetele disperate ale femeii și de strigătele de ajutor ale bărbatului, ceea ce i-a îngrozit. Ei au fost cei care au declanșat apelul la numărul de urgență, iar oamenii legii au intervenit la fața locului prompt.

Femeia era convinsă că iubitul ei o înșală

O ceartă violentă și furioasă a avut loc între un cuplu în Brescia, Italia. Femeia în vârstă de 37 de ani a crezut că iubitul ei o înșală și s-a dus la casa lui pentru a-și verifica suspiciunile. Cu toate acestea, nu a găsit nicio altă persoană în casă, motiv care i-a amplificat furia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nici măcar intervenția polițiștilor nu a reușit să o calmeze pe femeie, dimpotrivă, situația a devenit și mai tensionată, iar oamenii legii au avut dificultăți în a o stăpâni.

Citește și: 13 persoane au murit de insolație în India după ce au participat la o ceremonie de premiere guvernamentală

Cu greu, femeia a fost dusă la cazarmă, unde a început să se calmeze treptat. Ulterior, ea a fost dusă la Spitalul Civil din Brescia pentru a fi supusă unor controale medicale de rutină, dat fiind faptul că se afla într-o stare agitată. Femeia a fost acuzată de împotrivire față de un funcționar public.

Rănile suferite de iubit au fost minore și nu au dus la o hotărâre judecătorească imediată. Bărbatul are la dispoziție 90 de zile pentru a decide dacă va depune o plângere împotriva femeii, notează jurnaliștii de la Brescia Today.

Citește și: "Cel mai tatuat om din lume", fericit să lucreze ca profesor la o școală primară/ Sylvain: ”Copiilor nu le pasă de tatuaje”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si