Florin are doi copii, pe Diana, in varsta de 8 ani, si pe Andy care urmeaza sa implineasca 5 ani pe 26 mai, dar urmeaza sa ii piarda in favoarea unei familii de homosexuali. Cum a fost posibil asa ceva? Povestea e tulburatoare.

Brasoveanul a cunoscut-o pe mama copiilor lui chiar in Londra, in anul 2007. Amandoi sunt cetateni romani si au reusit sa obtina viza de rezidenta permanenta imediat dupa ce au venit pe lume cei doi copii.
La cativa ani dupa au inceput problemele. Femeia avea niste probleme la picior si consuma morfina pentru a-si alina durerile. Lucrurile au inceput sa mearga prost intre ei si au ajuns sa divorteze, iar de atunci a inceput calvarul pentru Florin.

Serviciul Social Britanic a inceput sa ii viziteze in 2012, dar din cauza faptului ca el lucra prea mult, iar fosta lui sotie consuma morfina, au decis ca micutii nu pot sa se dezvolte in acest cadru si i-au luat din sanul familiei.

Ulterior au inceput procesele pentru custodia minorilor, la proces participand Florin si sotia sa. Florin dorea sa obtina custodia copiilor pentru el sau pentru sora lui stabilita in Spania, in timp ce fosta lui sotie milita ca micutii sa ramana la tatal ei sau la concubinul englez cu care era la acea perioada.

Judecatorii britanici au spus ca solutia Spania nu ese viabila pentru ca micutilor le-ar fi greu sa se readapteze, dar nici Romania, la tatal mamei lor, pentru ca ar fi aceeasi situatie.


Cum procesul a ramas in pronuntare, intre timp, in ecuatie, a intervenit un cuplu de homosexuali care doreste sa ii infieze pe cei doi frati. Serviciul Social Britanic a tinut un interviu cu cei doi si i-a considerat ok pentru adoptie, dar urmeaza sa mai faca unele proceduri, lucru ce l-a scos din minti pe Florin.

Brasoveanul s-a adresat oficialilor Ambasadei Romaniei din Londra, dar si Tribunalului de la Strasbourg, dar fara niciun rezultat momentan.
Barbatul este decis sa intre in greva foamei numai pentru a-si recupera copiii, noteaza cei de la adevarul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si