Close sidebar
Close sidebar

Drama cumplita din spatele acestei fotografii. Micuta asta s-a casatorit la 4 anisori pentru ca sufera de cancer si urmeaza sa moara

Numele ei este Abby, are patru anisori si se lupta cu o boala grea: cancerul. Micuta Abby a reusit sa induioseze o lume intreaga, atunci cand povestea ei a ajuns cunoscuta.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

p>Abby este internata intr-un spital din New York de foarte mult timp, iar medicii se lupta din rasputeri sa o salveze. Pentru ca ea a inceput sa il simpatizeze extrem de mult pe asistenul Matt Hickling, unul dintre oamenii care au grija zilnic de ea, parintii si staff-ul medical au decis sa ii faca lui Abby o nunta fictiva cu preferatul ei.

 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Asa ca, chiar intr-un salon de spital, Abby si Matt au spus "Da" in fata unui public care a aplaudat momentul la scena deschisa.
Este evident ca ceremonia este una de fatada si a fost facuta doar pentru a-i isenina ziua micutei. Abby sufera de o disfunctionalitate sangvina si de peste un an de zile este internata in centrul medical din Statele Unite.

Pentru ceremonia in sine, Abby a fost imbracata in rochie alba, ca de mireasa, iar Matt a purtat un tricou special care reda un costum de ginere. Tot momentul emotionant a fost filmat, iar clipul a strans mii de like-uri pe internet, noteaza cei de la dailymail.co.uk.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI