Close sidebar
Close sidebar

Drama de nedescris în familia lui Viorel Găman, bărbatul care a murit în mod misterios în Munţii Bucegi!

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

După o dispariţie de o sută de zile, cadavrul buzoianului a fost găsit  într-o râpă. Fosta să soţie, care este bolnavă şi trăieşte într-o sărăcie lucie cu cei doi copii, e cea care trebuie să-i aducă rămăşiţele la Buzău şi să se ocupe de înmormântare. Va avertizăm, urmează imagini care va pot afecta emoţional.

Această biata femeie, care  de două luni se chinuie prin spitale, a rămas singură, cu cei doi copii. Viorel Găman, fostul ei soţ, a dispărut în mod misterios în munţii Bucegi, în luna iulie. 100 de zile  nimeni n-a ştiut nimic de el. Abia săptămâna trecută,  trupul  buzoianului  a fost găsit de nişte turişti, într-o râpă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Despre moartea lui Viorel Găman nu se ştie mai nimic, decât că n-a fost un deces violent. Fiica lui  are zeci de întrebări, rămase fără răspuns:

Că şi cum bolile şi pierderea suferită nu ar fi fost de ajuns,   înmormântarea lui Viorel Găman a căzut în grijă fostei soţii şi a celor doi copii ai cuplului.

Aceştia sunt însă prea săraci  pentru a face demersurile. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI