Close sidebar
Close sidebar

Drama din familia preotului Petru Gavril continua! Medicii i-au spus sotiei doar despre pierderea uneia dintre fetite

Sotia preotului Petru Gavril, mort alaturi de doua fiice ale sale intr-un cumplit accident rutier, este in continuare in grija medicilor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ea a iesit ieri din coma si respire fara ajutorul aparatelor. Medicii au declarat ieri ca femeia stie doar despre pierderea uneia dintre fetite si ca va fi informata despre ce s-a intamplat cand starea de sanatate ii va permite.

"Speram sa se recupereze bine. Deocamdata a rezistat detubata si inregistreaza progrese mici, reuseste sa comunice cu personalul medical. Suntem putin mai optimisti in privinta evolutiei starii ei de sanatate”, a spus dr. Stanescu, medicul-sef al sectiei ATI de la Spitalul de Urgenta ”Sfantul Ioan cel Nou” din Suceava, noteaza monitorulsv.ro.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Numarul celor din familia Gavril care au sfarsit in acest accident a ajuns la cinci: tatal, preotul Petru Gavril, cele doua fiice ale sale, Anastasia, de zece ani, si Anisia, de 6 ani, sora preotului, Aurora Sandru, si sotul acesteia, Catalin Sandru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI