“Sunt foarte suparata, dupa tot zbuciumul cu fetita, acum avem probleme cu baietelul care are diabet de la varsta de trei anisori. Zilele trecute am fost cu el la medic pentru ca sa ii puna pompa de insulina la burtica pentru a nu mai face cate sase injectii pe zi. In plus, saracutul trebuia sa manance totul cantarit pentru ca problemele de sanatate sa nu se agraveze”, a spus Dana Rotariu pentru Click.

In luna iulie a acestui an, Kassandra, fetita arsa cu tigara si otravita cu acid, pana sa fie adoptata de sotii Rotariu, a trecut printr-o noua interventie chirurgicala, a 44-a, realizata la nivelul picioarelor. Iosif si Dana Rotariu au fost cu micuta lor in Franta, la Strasbourg, la o clinica de renume.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iosif Rotariu si sotia sa au adoptat-o pe Kassandra cand aceasta avea doar patru anisori.

Micuta fusese arsa in nenumarate randuri cu tigara si otravita cu acid, iar la un moment dat aruncata de la fereastra chiar de catre bunica ei. De asemenea, pe langa chinurile la care a fost supusa, fetita sufera si de o boala a oaselor, care ii distruge articulatiile.

Cu toate acestea, Kassandra pare sa isi revenit, iar acum e un copil vesel, mereu cu zambetul pe buze, chiar daca a trecut prin incercari grele.

Fostul fotbalist i-a oferit o viata normala, tn care sa se poata bucura, asa cum e normal, de copilarie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si