Vestea mortii batranului a fost tinuta in secret de toata familia lui, inclusiv de catre fratele sau, cu care sotul Ilenei Ciuculete avea o relatie destul de rece.

O infirmiera care l-a ingrijit pe socrul regretatei cantarete a dat detalii dureroase despre ultimele clipe de viata ale batranului la televizor. "Era imobilizat la pat, foarte bolnav. Din cate stiu eu, suferea de Alzheimer. Era la un azil particular din Pipera.

Am fost acolo cand a decedat. A murit intr-un chin foarte mare, slab si amarat. Totusi a fost foarte bine ingrijit, era la un azil particular, unde totul costa in jur de 1700 lei”, a dezvaluit femeia care a mai specificat si faptul ca, in ciuda bolii pe care o avea, batranul isi amintea de Ilena Ciuculete cand o urmarea la emisiuni. “Cand o vedea cantand la televizor, plangea", a conchis cadrul medical.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Dezvaluirile infimierei de la acea vreme l-au afectat pe Cornel Gales! El isi iubea foarte mult parintele, dar dintr-un concurs de imprejurari nu a putut sa fie alaturi de el in ultimul an de viata.

“Sunt distrus de durere. Nu imi vine sa cred ce se intampla! E ingrozitor”, a spus, cu ochii in lacrimi, sotul Ilenei Ciuculete.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si