Preasfinţitul Virgil Bercea, episcopul greco catolic de Oradea, care se afla internat de mai multe săptămâni, a fost transportat la un spital din Italia.

Persoane din apropierea episcopului susţin că acesta a fost extrem de afectat  de tragedia de la Palatul Episcopal din Oradea, de la sfârşitul lunii august, incendiul distrugând clădirea monument din centrul oraşului.


Starea de sănătate a episcopului Virgil Bercea s-a înrăutăţit luna trecută, după o complicaţie în urma unei răceli.
Acesta a fost internat de urgenţă cu penumonie, însă medicii au descoperit că avea imunitatea extrem de scăzută şi nici nu răspundea la antibiotic. A fost la un pas de moarte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Medicii orădeni au reuşit să-l stabilizeze, iar apropiaţii au decis ca episcopul să fie transferat la un spital din Italia. Prelatul a fost trasferat, cu elicopterul, în urmă, cu câteva zile, anunţul fiind făcut chiar de vicarul episcopal pe pagina lui de socializare.

Surse citate de Bihoreanul susţin că, ”după ce ani întregi s-a simţit umilit de DNA care l-a  pus în postura ruşinoasă de inculpat într-un proces de corupţie”, dosar în care a fost achitat, de la finalul verii, distrugerea Palatului Episcopal pur şi

simplu l-a dărâmat. La scurt timp după tragedie, episcopul a căzut grav bolnav la pat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si