Close sidebar
Close sidebar

Drama fetitei care a fost abandonata de tata cand a aflat ca s-a nascut cu o tumoare pe creier. Risca sa moara de foame daca mama ei nu strange urgent bani de operatie

O fetita de 6 ani din Constanta ar putea muri daca mama ei nu reuseste sa stranga 10.000 de euro pentru o interventie chirurgicala. Micuta Daria a fost abandonata de tata dupa ce barbatul a aflat ca se va naste cu o tumora pe creier. Pe langa gravele probleme de sanatate, fetita si mama ei se mai confrunta cu o drama: vor fi date afara din garsoniera in care locuiesc.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Numai Cel de Sus o ajuta pe aceasta mama sa nu se prabuseasca in neputinta. Daria, fiica ei,  are o tumora pe creier si o malformatie la picior- boli care ii macina copilaria pe zi ce trece. Singura ei salvare este o operatie in Germania.. Femeia a ajuns sa nici nu mai manance, ca sa reuseasca sa stranga niste bani.

Nicoleta Marcu, mama fetitei bolnave: Eu cateodata nici nu mananc, mananc doar seara si m-am ingrasat, am diabet, nu mai stiu ce sa ma mai fac.

Mama Dariei n-are niciun venit- sotul a parasit o, caci a simtit ca boala copilei lor e o povara. Femeia n-a avut bani sa se lupte in instanta pentru pensia alimentara, iar de la ultimul loc de munca, unde lucra ca paznic, au dat-o afara.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nicoleta Marcu: M-am rugat de seful de acolo foarte mult sa ma primeaca pentru ca nu mai aveam ce manca cu fata si i-a fost intr-o seara foarte rau si de atunci nu ne-a mai primit.

Nicoleta traieste cu fiica ei bolnava intr-o garsoniera saracacioasa. Din cauza degradarii locuintei, cei de la RAEDPP o vor evacua.

- Doamna, care este cea mai mare problema aici? Cu mucegaiul, uitati aici in partea aceasta si unde doarme copilul.

Mama Dariei a reusit sa stranga, pana acum, din mila oamenilor, aproape 800 de euro. Operatia pe creier la care va fi supusa fetita in Germania costa, insa, 10 mii de euro.

 
Daca vreti sa ajutati la salvarea acestui copil nevinovat, puteti sa ne scrieti pe adresa redactiei: info@kanald.ro

NR DE TELEFON NICOLETA MARCU: 0726903312

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI