Christian Gyan a murit răpus de cancer

Fostul fotbalist a decedat la numai 43 de ani, după ce vreme de patru ani s-a luptat cu o boală cruntă: cancerul. Din nefericire, Gyan nu a reușit să „dribleze” boala cumplită de care suferea.

Citeste si: A murit fratele lui Diego Maradona. Fostul fotbalist, Hugo, avea 52 de ani

Robin Van Persie i-a adus un ultim omagiu lui Gyan

Celebrul fotbalist olandez Robin Van Persie nu l-a uitat pe fostul său coleg. Cei doi au jucat împreună pentru echipa olandeză Feyenoord, timp de 3 sezoane, în perioada 2001-2004. Van Persie a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare. 

„Un suflet frumos nu este uitat niciodată. Ai fost acolo alături de mine în perioada de început a carierei mele și m-ai susținut exact ca un frate mai mare. Voi fi întotdeauna recunoscător pentru acele momente. Odihnește-te în pace, Christian!”, a fost mesajul postat de Robin van Persie după decesul fostului său coechipier.

Dramă în fotbalul mondial! Un cunoscut fotbalist s-a stins din viaţă la 43 de ani, răpus de cancer.

Robin Van Persie i-a adus un ultim omagiu fostului său coleg, Christian Gyan

[Sursa foto: Google.com]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Cristiano Ronaldo și Georgina au anunțat că vor deveni din nou părinți! Imagini impresionante au fost făcute publice de familia marelui fotbalist

Christian Gyan a evoluat pe postul de fundaș la Feyenoord timp de 10 sezoane, perioada 1997-2007, fiind un fotbalist extrem de apreciat de suporterii clubului. 

Inclusiv oficialii clubului Feyenoord Rotterdam nu l-au uitat pe cel care a evoluat timp de 10 sezoane în tricoul alb-roșu. 

„Am aflat cu mare tristețe de moartea lui Christian Gyan. Feyenoord pierde un fost jucător care a fost cu adevărat cu inima alături de Feyenoord, un favorit al fanilor și, mai presus de toate, o persoană fantastică”, se arată în comunicatul emis de oficialii clubului Feyenoord din Olanda după decesul lui Christian Gyan.

Suporterii, devastați după moartea lui Gyan

Gyan a fost un fotbalist extrem de apreciat în Olanda. În 2017, fanii lui Feyenoord au strâns suma de 35.000 de euro pentru a-l ajuta pe ghanez să lupte împotriva bolii care în cele din urmă l-a măcinat.

Citeste si: Doliu în sport. Un fotbalist a pierit în ziua de Crăciun


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si