Close sidebar
Close sidebar

Dramă în familia unui important om politic! Fiul său s-a sinucis!

Familia fostului senator arădean Ovidiu Marian trece prin momente cumplite, după ce fiul acestuia a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Olanda.

E.T.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Fiul lui Ovidiu Marian avea 30 de ani și, din informațiile noastre, era angajat pe un vas de croazieră. Vasul ar fi andocat într-un port din Olanda, probabil Rotterdam, iar tânărul ar fi plecat de pe vas profitând de programul liber. Tot din informațiile pe care le avem până în acest moment, acesta și-ar fi găsit cazare la un hotel din Amsterdam, cameră în care a și fost găsit spânzurat…", informează Special Arad.

Citeste si: VIDEO| Numele premierului desemnat, anunțat astăzi. Ludovic Orban e favorit

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Este vestea BOMBĂ a momentului! Milioane de români au de câștigat! Se reduce vârsta de pensionare!

Fostul senator de Arad Ovidiu Marian a fost condamnat definitiv, în 2017, la doi ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă în cazul intermedierii mitei către fostul preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară şi preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor Daniel Tudor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI