Potrivit unor surse din sistem, bătrâna în vârstă de 77 de ani a contractat virusul SARS cov-2 după ce a fost internată chiar în spitalul în care lucra fiica ei. Acolo femeia ar fi intrat în contact cu asistentul șef al secției Medicală 2, unde primea îngrijiri. Acest asistent șef a fost, de altfel, primul cadru medical din România identificat în mod oficial cu SARS cov-2.


Bătrâna a fost infectată cu noul coronavirus fie de la acest asistent medical, fie de la un coleg sau de la un alt pacient al bărbatului.

În mod inevitabil, medicul Liliana Tuță a intrat în contact cu mama sa înainte ca aceasta să fie pozitivată prin testare, astfel că și doctorița s-a infectat de la părintele ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Liliana Tuță a fost internată, la rândul ei, la spitalul de Boli Infecțioase din Constanța unde a reușit sa se vindece complet de virus. Organismul ei puternic și lipsa altor afecțiuni severe au ajutat-o să se pună pe picioare și să se externeze. Însă, reputatul medic a părăsit unitatea medicala fără să simtă ușurarea unui pacient care invinge boala.

Știa că mama ei se afla într-o stare foarte gravă, iar ieri coșmarul s-a transformat, din păcate, în realitate.


Mama medicului a murit răpusă de coronavirus. Fiica doctoriței Tuță a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare în care își lua rămas bun de la bunica ei. Tânăra a cautat exact poza în care era sărbătorită de ziua ei de naștere.


Un moment înghețat în timp în care cele două păreau atât de fericite, fără să-și imagineze ce avea să se întâmple peste puțin timp în sânul familiei lor.

Daniel Savopol- Reporter Știrile Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si