- A zis ca are cutitul in mana dreapta. Se bateau cu pumni, cu picioare, rau de tot.

- Cu scandal, cu cutite. Vreo 6.7 tineri s-au batut.

- S-au batut,  tipau, urlau.

- Domnule, sa vina salvarea ca e unul mort. Nu mai respira.

Macel! Asta au vazut cu ochii lor mai multi martori al sangerosului atac.

- L-au luat si l-au batut, e plin de sange si acolo si acolo.
Am inteles ca ala batutul era unchi cu cel mort.

Scandalul a izbucnit tarziu in noapte. Tanarul ce-avea sa fie ucis era la serviciu, cand cel mai bun prieten i-a cerut ajutorul.

"L-a chemat dupa terminarea programului ca s-a luat cineva de prietena lui, sa vina sa-l ajute ca sunt mai multi si vor sa-l bata. Copilul meu s-a dus sa-l ajute", a spus tatal victimei.

De fata a fost si fata de la care ar fi pornit totul, spun oamenii. Inarmati pana-n dinti si cu sete de razbunare, cei din grupul rival s-ar fi napustit asupra celor doi. Iar bataia generala s-a incheiat infiorator.

Tanarul ucis si baiatul ranit erau prieteni din copilarie. Poate ca tocmai de aceea, tatal, care-ar fi presimtit totul, nu ar fi reusit sa ii desparta.


Magda Badescu, purtator de cuvant Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj: procuror -  sunt audiate mai multe pers ca sa se stabileasca cu exactitate imprejurarea in care s-a comis aceasta fapta.

Toti cei care-au luat parte la bataie au fost audiati. Principalul suspect, un tanar de 21 de ani, nu este prima data cand ajunge pe mana politistilor. El a mai fost implicat in mai multe scandaluri in localitate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si