Close sidebar
Close sidebar

Drama Loredanei este uriasa! La nici 23 de ani lupta din rasputeri sa duca o viata normala! Citeste-i povestea si intinde-i o mana de ajutor!

Zilnic esti prins in problemele tale si crezi ca nimanui nu ii este mai greu decat tie. Alergi, te zbati si incerci sa duci o viata mai buna, dar, de multe ori, nu observi ca in jurul tau sunt semeni ale caror probleme uriase nu ii lasa sa duca o viata normala.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Printre acesti "ghinionisti' se numara si Loredana Jianu. La 27 de ani este practic captiva in propriul corp, fiind incapabila sa se hraneasca singura sau sa bea apa. Problemele ei se trag inca din copilarie, atunci cand, bebelus fiind inca, anucleii bazali i-au fost afectati in urma unui icte fizilogic netratat corespunzator. Pe langa asta, Loredana a fost lovita si de o stenoza de canbal cervical la C2, problema ce nu a fost diagnosticata la timp. S-a aflat de ea in 2006, cand deja era tarziu.

Efectele acestor probleme ale ei sunt urmatoarele:

- Tetrapareza spastica dobandita
- Sindrom distonic
- Hipotomie musculara
- Diskinezie musculara
- Dizartrie

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cu alte cuvinte, Loredana nu se poate deplasa, nu poate vorbi normal si are tot timpul nevoie ca cineva sa ii fie alaturi.

Sistemul medical precar din Romania, dar si lipsa banilor a facut ca ea sa nu fie diagnosticata corect decat dupa ce a primit o trimitere in Franta, iar recomandarea medicilor de aici a fost operarea de urgenta.

De atunci, ea a inceput o lupta continua pentru a duce o viata normala.

Tanara, orginara din localitatea Gradinile, judetul Olt si-a spus povestea pe blog, acolo unde isi tine la curent prietenii si oamenii care o ajuta cu rezultatele tratamentelor pe care le face.

Pentru a reusi sa duca o viata normala, Loredana are nevoie si de ajutorul nostru, iar orice donatie, cat de mica, poate fi pentru ea un pas urias inainte.

AICI ai conturile in care poti dona pentru Loredana:

Titular: Jianu Florina-Loredana

Cont LEI: RO92BRDE170SV36447131700
Cont EURO: RO74BRDE170SV52688201700

SWIFT: BRDEROBU 

SUCURSALA: BRD, CRAIOVA, CALEA BUCURESTI, BLOC R2

AICI ai blogul ei in care ii poti afla toata povestea Loredanei Jianu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI