Close sidebar
Close sidebar

Drama Mădălinei Cojocariu. David își vrea mămica lângă el

Mădălina Cojocariu lucrează în cadrul I.P.J.Constanța, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, având gradul de subinspector.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

La doar 31 de ani, lumea Mădălinei s-a prăbușit. Odată cu venirea pe lume a copilului ei, a venit și un diagnostic crunt: cancer la colon și metastaze la ficat. De mai bine de un an se luptă din răsputeri cu boala. O boală care nu îi permite să fie mamă, așa cum ar trebui, pentru băiețelul ei.

Mădălina a urmat un tratament de urgență în Turcia, însă din motive financiare, a revenit în România, iar rezultatele nu au fost încurajatoare. A încercat un nou tratament în Germania, însă cancerul a evoluat și s-a extins la plămâni.

Citeste si: Fraţii Micula au pus sechestru pe 22% din acţiunile Nuclearelectrica, dar şi pe acţiuni deţinute de stat la Conpet

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: Crima care a șocat o lume întreagă. Și-a ucis iubitul în pat: "Nu mă puteam opri"

Citeste si: Dacian Cioloș: „Seninătatea doamnei ministru al Educației, Monica Anisie, ne dă fiori. Sistemul de educație din România nu e în stare să formeze tineri capabili să se descurce în situații concrete de viață”

Singurul tratament pe care Mădălina l-ar mai putea încerca acum este imunoterapia, care însă costă 7.000 de euro pe lună și nu este decontat de Casa de Asigurări de Sănătate.

Cei care doresc să contribuie la achitarea tratamentului Mădălinei pot face donații în contul:

Titular: MADALINA COJOCARIU
IBAN: RO05 RZBR 0000 0600 0719 4308
Moneda: RON
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod Swift: RZBRROBU
Titular: MADALINA COJOCARIU
IBAN: RO44 RZBR 0000 0600 1526 4879
Moneda: EUR
Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift: RZBRROBU

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI