Close sidebar
Close sidebar

Drama neștiută a Cosminei, fata din Alba care s-a sinucis la doar 19 ani

Ies la iveală detalii dureroase despre Cosmina, tânăra de 19 ani din Alba, comuna Streemţ, care şi-a pus capăz zilelor în acest weekend, la scurt timp după ce tatăl ei a fost arestat după ce a fost prins la volan, deşi nu avea permis de conducere şi a consumat şi alcool.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sâmbătă, Cosmina şi-a vizitat tatăl în arest. Bărbatul fusese prins conducând chiar autoturismul pe care îl cumpărase pentru ea. Fata urma cursurile şcolii de şoferi şi urma să susţină examenele. A doua zi după vizită, duminică, Cosmina a fost găsită spânzurată chiar de mama ei, conform ziarulunirea.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: O tânără de 19 ani din Alba s-a spânzurat. Motivul incredibil

„Într-un gest lipsit de orice logică, mai ales la o vârstă atât de fragedă, pur și simplu și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se cu o curea undeva în fundul grădinii, în noaptea de sâmbătă spre duminică”, a spus primarul comunei Stremţ. 


Sursa foto: spynews.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI