Declarațiile lui Vladimir Găitan, de zilele trecute, când a criticat protestele Rezist ale actorilor, dar și încidentul în care a fost implicat Tudor Chirilă, s-a lăsat cu amenințări. Vladimir Găitan a afirmat că fiica sa, de asemenea actriță, ar fi fost agresată în mediul online, iar familia sa ar fi fost amenințată că ”trebuie să ardă pe rug”.

Puțină lume știe că familia lui Vladimir Găitan a fost marcată de o dramă în familie, în urmă cu mai mulți ani.

”Mi-am dorit foarte mult copii. Când am hotărât să facem copii, am avut un necaz foarte mare. Soţia a avut probleme grave de sănătate. Şi-am pierdut şapte copii – şapte sarcini, în diverse etape, chiar şi copil născut”, a povestit Vladimir Găitan într-un interviu pentru Adevărul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Până la urmă, destinul a fost bun cu actorul și cu soția lui Tunde Găitan, cei doi având acum un băiat și o fată. Dacă fata, Gloria Găitan i-a urmat tatălui în carieră, fiind actriță, băiatul lucrează însă în domeniul financiar.

Între Vladimir Găitan și soția lui Tunde, ”o unguroaică veritabilă”, cum spunea despre ea, a fost dragoste la prima vedere, iar după doar trei luni se și căsătoreau. (Vezi a cui iubită era soția lui Vladimir Găitan)

Actorul Vladimir Găitan: ”Fiica mea a fost agresată”

După ce Vladimir Găitan a ieșit public și i-a criticat pe actorii care au protestat pe scările Teatrului Național, mai mulți colegi nu au avut cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Într-o emisiune tv, Găitan a spus chiar că fiica lui a fost agresată, ia familia lui amenințată.

„Fiica mea a fost agresată prin Facebook. De altfel trag un semnal de alarmă pentru că mai nou, familia mea este amenințată de un domn că trebuie să ardem pe rug. Dacă am ajuns la chestia asta pentru o remarcă de a mea foarte adecvată și la obiect, legată de regulamentul Teatrului de Comedie... în regulament scrie că actorii trebuie să fie cu o oră înainte, pe scenă, pentru repetiții. Faptul că în loc să îi văd pe scenă i-am văzut în fața teatrului, pe mine m-a deranjat treaba asta. Mai ales că nici nu știau pentru ce sunt acolo, unii dintre ei. Eu nu am nicio treabă cu Tudor Chirilă”, a declarat Vladimir Găitan, într-o emsiiune tv. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si