Viorel Vasilică Florescu, agent șef principal la IPJ Olt, cel care a arătat o ”atitudine refractară” la apelul telefonic al Alexandrei Măceșanu, victima criminalului de la Caracal, a trăit propria dramă în 2010, atunci când fiica lui în vârstă de o lună a murit în incendiul de la Maternitatea Giulești.

Alexia Gabriela Florescu s-a născut pe 16 iulie 2010 la Slatina și a fost adusă la București din cauza unei malformații cardiace.

Pe 17.08.2010. Alexia a fost primul copil care a murit în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Giulești din Capitală, acolo unde a avut loc o explozie.

Viorel Florescu: ”Nici n-am apucat să-mi țin copilul în brațe”

”Soția a avut o sarcină cu probleme, a născut prematur. Fetița mea, Alexia-Gabriela s-a născut la 36 de săptămâni și, când a izbucnit incendiul, era la Reanimare. Au resuscitat-o și au transferat-o la ”Grigore Alexandrescu”. Mi-am identificat copilul după trăsăturile feței, sprâncene și păr. Mi-au spus că a murit din cauza unui stop cardiorespirator. Au încercat să o resusciteze, dar nu au reușit. Nici n-am apucat să-mi țin copilul în brațe”, declara la vremea respectivă tatăl fetei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Sorin Ovidiu Bălan aruncă bomba! Răpirea Alexandrei, pusă la cale de o rețea de trafic de persoane! Un indiciu: cumpărarea alifie pentru rănile fetei

Citeste si: Dezvăluiri! Sora lui Gheorghe Dincă neagă acuzațiile aduse criminalului din Caracal! Bărbatul este unchiul unui artist cunoscut din Craiova

Citeste si: Sandu Lungu îl amenință pe admiratorul criminalului din Caracal: ””Îți cer să scoți poza cu mine! Vin și retardați să facă poză!”

Cazul incendiului de la Maternitatea Giulești a fost preluat la vremea respectivă de de Procurorul-șef Marius Iacob, care a declarat că în salonul în care au ars bebelușii, temperatura ajunsese la 200 grade Celsius. În acest timp, asistenta care trebuia să aibă grijă de bebeluși se afla la o onomastică, într-un salon alăturat.

6 bebeluși au murit în august 2010 în incendiul de la Maternitatea Giulești și alți 5 au rămas cu răni adânci.

Agentul Viorel Vasilică Florescu și soția lui au primit despăgubiri de 250.000 euro de la Spitalul Giulești. Cei doi mai au o fetiță care acum are 13 ani.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si