Soția lui Gabriel Vasiliu ar fi fost ucisă în Olanda, iar trupul neînsuflețit ala acesteia ar fi fost găsit într-o stare deplorabilă, potrivit Cancan.ro.

Citește și: VIDEO „Patru cuie cu patru scânduri" Filmul tulburător al crimelor din Constanța! Primele declarații ale suspectului, zis „Șacalul”, sunt de-a dreptul terifiante

Potrivit sursei citate, Ana Maria Vasiliu și-a găsit sfârșitul în timp ce soțul acesteia, finalist în sezonul doi Puterea Dragostei, se află la închisoare.

Gabriel Vasiliu ispășește o pedeapsă de trei ani, fiind condamnat pentru trafic de persoane și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept.

Cum ar fi fost ucisă Ana Maria Vasiliu 

Nu se cunosc detalii despre crima din Olanda, cu excepția faptului că femeia ar fi fost ucisă de către un cetățean britanic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

De asemenea, se pare că sora femeii, care locuiește în Spania, a fost chemată pentru identificarea cadavrului.

Ana Maria Vasiliu, ucisă cu sânge rece în Olanda

Ana Maria Vasiliu, ucisă cu sânge rece în Olanda

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

În urmă cu mai mulți ani, Gabriel Vasiliu cucerea publicul prin participarea sa la emisiunea Puterea Dragostei, de la Kanal D.

Acesta a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai sezonului și a ajuns chiar până în marea finală.

Ulterior, după ce emisiunea s-a încheiat, acesta și-a găsit dragostea, pe Ana Maria Stoica.

Cei doi formau un cuplu din anul 2019 și apoi au ajuns și în fața altarului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si