A nins atat de mult in Maramures, incat stratul de zapada depus s-a transformat intr-un cosmar pentru localnicii din Cavnic, care s-au trezit blocati in propriile curti de nametii uriasi.

In ajutorul localnicilor, autoritatile au trimis mai multe utilaje de mare tonaj pentru a deszapezi caile de acces.

Dumitru Maris-administrator public Cavnic: Tractorul nu face fata, este cel mai mare utilaj care poate sa intervina si are si lanturi, avem pe fiecrae strada, acte utilaj care lucreaza in respectivul sector.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Localnicii spun ca atat de multa zapada, cazuta intr-un timp atat de scurt, nu au mai vazut de zeci de ani. Norocul multora au fost proviziile pe care le-au avut in gospodarii, pentru ca altfel nu aveau cum sa razbata in aceste zile deoarece pur si simplu, au ramas blocati in case.

Pe alocuri, in curtile oamenilor, stratul de zapada masoara pana la 2 metri inaltime asa ca oamenii au fost nevoiti sa sape adevarate santuri prin omat pentru a ajunge la animalele din godspodarie.(10.42)

Din cauza stratului de zapada foarte mare, Inspectoratul Scolar din Maramures a decis suspendarea cursurilor la scolile si liceele din zona Cavnic .Astfel, timp de trei zile, incepand de astazi, elevii din aceste localitati nu vor merge la cursuri. Totodata in aceasta zona este inca in vigoare, pana in aceasta seara, codul galben de ninsori si viscol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si