Close sidebar
Close sidebar

Dramă pentru locuitorii din nordul țării! Zăpada i-a blocat în curți. Oamenii sunt disperați

Zapada a facut prapad in nordul tarii. In Maramures, localitati intregi se afla si acum sub nameti. Autoritatile au trimis o vola care sa deszapezeasca drumurile , astfel incat oamenii sa poata iesi din case. Tot din cauza nametilor, s-a decis suspendarea cursurilor, in mai multe scoli din zona Cavnic.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

A nins atat de mult in Maramures, incat stratul de zapada depus s-a transformat intr-un cosmar pentru localnicii din Cavnic, care s-au trezit blocati in propriile curti de nametii uriasi.

In ajutorul localnicilor, autoritatile au trimis mai multe utilaje de mare tonaj pentru a deszapezi caile de acces.

Dumitru Maris-administrator public Cavnic: Tractorul nu face fata, este cel mai mare utilaj care poate sa intervina si are si lanturi, avem pe fiecrae strada, acte utilaj care lucreaza in respectivul sector.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Localnicii spun ca atat de multa zapada, cazuta intr-un timp atat de scurt, nu au mai vazut de zeci de ani. Norocul multora au fost proviziile pe care le-au avut in gospodarii, pentru ca altfel nu aveau cum sa razbata in aceste zile deoarece pur si simplu, au ramas blocati in case.

Pe alocuri, in curtile oamenilor, stratul de zapada masoara pana la 2 metri inaltime asa ca oamenii au fost nevoiti sa sape adevarate santuri prin omat pentru a ajunge la animalele din godspodarie.(10.42)

Din cauza stratului de zapada foarte mare, Inspectoratul Scolar din Maramures a decis suspendarea cursurilor la scolile si liceele din zona Cavnic .Astfel, timp de trei zile, incepand de astazi, elevii din aceste localitati nu vor merge la cursuri. Totodata in aceasta zona este inca in vigoare, pana in aceasta seara, codul galben de ninsori si viscol.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI