“Am luptat mult pentru visul asta si din neglijenta nu mai imi gasesc cuvintele, nu stiu pe cine sa dau vina.(...) se fac trei saptamani si nu avem niciun rezultat. Am fost sunat de doctor si a spus ca suntem inca in ancheta. Urma sa ne extindem, sa ii facem lui o camera separata. Este un vis care a disparut.

Asta e poza facuta de cineva care avea acces in blocul operator ca sa pot sa imi vad si eu copilul(...) Asta a fost la nici o ora de cand s-a nascut. Toti au spus ca are gura mea”, a declarat Adolf Lichtenstein, tatal copilului mort.

Barbatul si sotia sa isi doreau cu ardoare un copil, iar cand au primit vestea sarcinii, lumea lor s-a schimbat. Nicio clipa nu le-a trecut prin minte ca vor avea parte de un asemenea deznodamant.

Baiatul a primit nota 10 la nastere, iar dupa patru zile pleca cu mama lui acasa. Medicii i-au asigurat ca amandoi sunt sanatosi tun. Mirajul vietii in trei a durat doar o zi si jumatate, potrivit Digi24.

„A facut temperatura, nu mai voia sa mai manance, facea diaree...

Am mers la spital. Au inceput sa urle asistentele pe hol ca venim pentru o banala temperatura. Eram foarte disperati. Dezastru, spitalul ala. Sotia m-a sunat dupa nici o jumatate de ora dupa ce am lasat-o in salon. Mizerie, paturi vechi, copilul avea pat de metal, grilaje de metal ruginite si vopsea sarita”, Adolf Lichtenstein.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Starea de sanatate a lui Markus se inrautatea cu fiecare ora care trecea. Vestile proaste curgeau in cascada. Cei doi parinti abia le faceau fata.

“Ii faceau analize peste analize, ii lua sange, ii bagau sange, ii faceau analize una intr-una sa vada rezultatele, desi rezultatele mergeau tot mai prost. A fost internat la pediatrie si dupa aia a fost transferat la ATI ca sa fie intubat. Inainte sa il intubeze, el a intrat in stop cardio-respirator, a fost resuscitat si dupa aia a fost intubate.

Sotia a fost informata doar atat- copilul este rau, nu, nu este rau, copilul nu este grav, este critic. Atunci noua ni s-au ridicat niste semne de intrebare pentru ca nu ne dadeau toate detaliile. Desi noi am semnat un contract- doriti sa fiti informati la fiecare- da”, a mai adaugat barbatul.

Dupa zile intregi de analize, rezultatul a fost unul devastator. Micutul avusese meningita, insa o alta problema l-a rapus: copilul era infectat cu ECOLI ESBL, forma cea mai grava a acestei bacteriei. In disperare de cauza, parintii cauta ajutor in strainatate.

„ Am cerut copii dupa antibiograme si le-am trimis in Franta unei doctorite si mi-a spus ca copilul meu moare. Deci, este foarte grav trebuie sa ma pregatesc. N-am vrut sa-i spun sotiei si ma bucur”, tata victima.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dupa 13 zile, trupul micut al lui Markus nu a mai avut puterea sa lupte. Baiatul s-a stins rapus de infectia care ii cuprinsese tot corpul. Abia necropsia a pus adevaratul diagnostic, mai adauga sursa citata.

“Dupa autopsie ne au spus ca.... cauza principala... meningita acuta purulenta, iar meningita a fost cat o nuca pe creier, dar nimeni nu a observat-o, desi i s-au facut radiologii.

Pe foaia de externare spune ca poate fi externat si este clinic sanatos, desi rezultatele analizelor spun ca bilirubina era in crestere, insemnand ca icterul isi face aparitia. Era in crestere in data de 12, in data de 13 din nou era in crestere- era 7.90. In data de 14, cand l-au externat nu i-am mai facut decat trei analize. Nu mi se pare firesc. Din care bilirubina lipseste, iar aici este infectie... a fost externat cu o mica infectie. Dadea semne din maternitate”, a mai adaugat acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si