Viata a fost de multe ori nedreapta cu Gheorghe Guset! Mare campion pe arena de sport, fostul atlet s-a luptat in schimb ani de zile cu fel de fel de boli care i-au macinat organismul.
In urma cu noua ani, Guset a crezut ca totul s-a sfarsit pentru el! A aflat ca sufera de o insuficienta renala si doar un transplant il mai putea salva.

“Abia implinise 40 de ani si chinurile la nivelul rinichilor nu ii mai dadeau pace! Lui Gica, asa cum ii spuneam noi, ii era foarte rau, avea dureri cumplite si nu se mai putea da jos din pat! Era hranit doar artificial si hidratarea i se facea cu ajutorul perfuziilor! Au fost clipe grele pentru el, dar si pentru sotia, Lorena, care nu mai stia la ce spital sa se mai duca pentru a-si salva barbatul! Pana la urma a avut noroc, fiindca a fost supus unui transplant si, pentru o vreme, situatia lui s-a mai ameliorat” , au dezvaluit persoane apropiate regretatului sportive.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Gheorghe Guset a fost supus unei interventii chirurgicale in zona renala de catre medicii de la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj si totul a decurs perfect.
“Barbatul a primit un rinichi de la un tanar din Bucuresti aflat in moarte clinica. Familia acestuia a fost de acord imediat cu donarea organului pentru a-l salva pe Guset. Operatia a durat patru ore si jumatate si a fost o reusita pe moment! Din pacate, dupa cativa ani, el a inceput sa se simta iarasi rau si s-a tot dus pe la spitale, pentru a-si trata insuficienta renala”, au mai spus prietenii “Uriasului din Carpati”!

Daca problemele la rinichi au putut fi tinute sub observatie ani de zile, ei bine, destinul a facut ca Gheorghe Guset sa moara la doar 49 de ani, dupa ce inima i-a cedat. A lasat in urma o mare suferinta, dar si o cariera de aur,  campion national la aruncarea greutatii intre anii 1990-2007, 16 titluri de campion balcanic, cinci medalii de aur la Cupa Europei, a participat de opt la CE, de cinci ori la CM si de trei ori la Jocurile Olimpice. Cea mai buna performanta la acest nivel a fost locul 5 la Campionatul Mondial de la Moscova, din 2006.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si